4 Şubat 2009 Çarşamba

PEYNİRLİ GÜL BÖREĞİ, PRATİK BİSKÜVİ PASTASI

ÖZGECİĞİMİN MARİFETLİ ELLERİNDEN;
GÜL BÖREĞİ
MALZEMELER;
YUFKA
PEYNİR
MAYDANOZ
YUMURTA
SIVIYAĞ
SUSAM VE ÇÖREK OTU
YAPILIŞI;
YUFKAYI SERİYORUZ, ÜZERİNE SIVIYAĞ SÜRÜYORUZ.
ORTADAN İKİYE KESİYORUZ.
MAYDANOZ VE BEYAZ PEYNİRLE HAZIRLADIĞIMIZ İÇ HARCI KESTİĞİMİZ YUFKANIN GENİŞ KISMINA ŞERİT HALİNDE KOYUYORUZ.
RULO HALİNDE YUVARLAYIP KIVIRIYORUZ.
ÜZERİNE YUMURTA SARISI VE SUSAM İLE ÇÖREKOTU SERPİYORUZ.
PRATİK BİSKÜVİ PASTASI İÇİN :)

7 yorum:

  1. SEVGİLİ ÖZLEMİN ELLERİNE SAĞLIK İKİ LEZZETDE ÇOK GÜZEL GÖRÜNÜYOR

    YanıtlaSil
  2. Bende dün yaptım böğrekten,büskivili pastayıda çok çok severim.her ikiside çok güzel görünüyor canım yapanın ellerine sağlık
    öpüyorum.

    YanıtlaSil
  3. Merhaba Binnur,

    Ellerine sağlık.Börekte pastada güzel görünüyor.

    Sevgilerimle*

    YanıtlaSil
  4. hepsi birbirinden leziz görünüyor. ellerinize sağlık..

    YanıtlaSil
  5. Çayın yanında ikisi de çok güzel gider. Ellerine sağlık...

    YanıtlaSil
  6. teşekkür ederim arkadaşım adına...

    YanıtlaSil